Betingelser:

BRUGERVILKÅR for tilmelding til live Webinar "HR på tværs af landegrænser" arrangeret af DANSK HR ( Brunbjergvej 10A, 8240 Risskov), gennem bestillings- og tilmeldingssystemet ConferenceCommunicator

1.0. Generelt

1.1. Arrangøren af dette arrangement er DANSK HR, Brunbjergvej 10A, 8240 Risskov, (herefter kaldet ”Arrangøren”).

1.2. Aftale om tilmelding indgås mellem Dem og Arrangøren, DANSK HR.

1.3. Attendwise Aps tilbyder udelukkende tilmeldingsløsningen til brug for dette arrangement. Attendwise Aps påtager sig følgelig intet ansvar for det omhandlende arrangements indhold eller afholdelse i det der henvises til Arrangøren.

1.4. Betingelserne skal ved Deres tilmelding være læst, og accepteret ved særskilt afkrydsning.


2.0. Persondatapolitik

2.1. Ved tilmelding bliver de af Dem indtastede oplysninger overført og gemt i Attendwise ApS.s interne edb-system samt videresendt til Arrangøren for videre ekspedition.

2.2. Oplysningerne anvendes udelukkende til ekspedition af tilmeldingen samt kommunikation vedrørende det tilmeldte arrangement og gemmes efterfølgende for at kunne finde tilbage til tilmeldinger, såfremt der sker afbestilling/ændring/aflysning.

2.3. Arrangøren og Attendwise Aps videregiver ikke de registrerede personoplysninger til tredjemand, dog sættes navn, titel og firmanavn på deltagerliste og navneskilte, der udleveres til såvel underviser som øvrige deltagere. Derudover kan data videregives til tredjemand, der benytter data på Arrangørens ordre, som fx en konference app-leverandør. Eller såfremt De specifikt ved særskilt afkrydsning har accepteret at oplysninger bruges til fx udsendelse af et nyhedsbrev fx via Mail Chimp, køb af materiale eller andet.

2.4. Oplysningerne opbevares i op til 5 år efter arrangementet har været afholdt, jfr. gældende lovgivning.

2.5. Oplysningerne opbevares delvist krypteret, men overføres krypteret.

2.6. Som registreret har De altid mulighed for indsigt og for at kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

2.7. Der anvendes cookies på hjemmesiden ConferenceCommunicator.com med det formål at kunne "genfinde" oplysninger om tilmeldinger.

×
×

Vælg først, om du ønsker at registrere én deltager eller flere


 
Tilmelder du kun en deltager, afslutter du registreringen ved at udfylde alle fornødne felter og klikker ”Afslut”. Hvis der er betaling i forbindelse med tilmeldingen, skal du indtaste din betalingsinformation, før du kan afslutte tilmeldingen endeligt.

 
Skal du tilmelde flere deltagere på én gang, opretter du en deltager ad gangen ved at klikke "tilmeld flere" i formularen FØR du afslutter hele registreringen. Hvis der er betaling i forbindelse med tilmeldingen, skal du indtaste din betalingsinformation, før du kan afslutte tilmeldingen endeligt.

Indtast venligst brugernavn og adgangskode for at ændre din tilmelding.

Hvis du allerede er tilmeldt dette arrangement, kan du logge ind for at hente din billet, ændre i din tilmelding eller afmelde dig arrangementet.

×

Er du sikker på, at du ønsker at afmelde dig?  

×


×

××

Arrangementet foregår

Zoom

-
- -×
 

 

Live webinar "HR på tværs af landegrænser"

 

HR på tværs af landegrænser

Sted: Zoom
Dato/tid: 06.01.2023 11:00 - 11:30

Hvordan håndterer HR sine lokale og globale interesser og synlighed, når organisation, kultur og medarbejdere befinder sig i flere lande? Vi diskuterer de udfordringer, som vi i HR skal have for øje, når vi skal favne en hel masse forskelligheder på tværs af afdelinger, lokationer og ledelse. Vi kommer omkring emner, der omhandler den værdiskabelse som HR og et HR-system kan bidrage med i alle led i den globale organisation.

Deltag og

  • Få klarhed og overblik over udfordringerne for HR med medarbejdere spredt på tværs af afdelinger, lokationer og ledelse.
  • Få indblik i hvordan HR håndterer sine lokale og globale interesser og synlighed
  • Bliv klogere på hvordan HR og et HR-system skaber værdi i en global organisation

Indlægsholdere:
Stine Terkildsen, Implementeringskonsulent hos Sympa &
Simon Pedersen, Sales Manager hos Sympa.

På selve dagen for afholdelse af webinaret, fremsendes adgangslink på mail.

Webinaret er åbent for alle og er sponseret af Sympa.

 

 
Navn*
E-mail*
Bekræft e-mail*
Titel*
Firma/Organisation*
Telefonnummer
Accepter betingelser*


 

 

Praktiske oplysninger

Hvornår foregår arrangementet

Fra
Fredag 06-01-2023
Kl. 11:00
Til
Fredag 06-01-2023
Kl. 11:30
Tilmeldingsfrist
Fredag d. 06-01-2023
Kl. 11:30


Arrangementet foregår

Zoom
-
- -


Kontaktinformation
DANSK HR
Brunbjergvej 10A
 Risskov
Danmark
info@danskhr.dk×
Loading