Betingelser:

BRUGERVILKÅR for tilmelding til "HR i et strategisk perspektiv (modul 3 af 4 i Certificate in Human Resources®)" arrangeret af DANSK HR ( Brunbjergvej 10A, 8240 Risskov), gennem bestillings- og tilmeldingssystemet ConferenceCommunicator

1.0. Generelt

1.1. Arrangøren af dette arrangement er DANSK HR, Brunbjergvej 10A, 8240 Risskov, (herefter kaldet ”Arrangøren”).

1.2. Aftale om tilmelding indgås mellem Dem og Arrangøren, DANSK HR.

1.3. SortKaffe Aps tilbyder udelukkende tilmeldingsløsningen til brug for dette arrangement. SortKaffe Aps påtager sig følgelig intet ansvar for det omhandlende arrangements indhold eller afholdelse i det der henvises til Arrangøren.

1.4. Betingelserne skal ved Deres tilmelding være læst, og accepteret ved særskilt afkrydsning.


2.0. Persondatapolitik

2.1. Ved tilmelding bliver de af Dem indtastede oplysninger overført og gemt i SortKaffes interne edb-system samt videresendt til Arrangøren for videre ekspedition.

2.2. Oplysningerne anvendes udelukkende til ekspedition af tilmeldingen samt kommunikation vedrørende det tilmeldte arrangement og gemmes efterfølgende for at kunne finde tilbage til tilmeldinger, såfremt der sker afbestilling/ændring/aflysning.

2.3. Arrangøren og SortKaffe Aps videregiver ikke de registrerede personoplysninger til tredjemand, dog sættes navn, titel og firmanavn på deltagerliste og navneskilte, der udleveres til såvel underviser som øvrige deltagere. Derudover kan data videregives til tredjemand, der benytter data på Arrangørens ordre, som fx en konference app-leverandør. Eller såfremt De specifikt ved særskilt afkrydsning har accepteret at oplysninger bruges til fx udsendelse af et nyhedsbrev fx via Mail Chimp, køb af materiale eller andet.

2.4. Oplysningerne opbevares i op til 5 år efter arrangementet har været afholdt, jfr. gældende lovgivning.

2.5. Oplysningerne opbevares delvist krypteret, men overføres krypteret.

2.6. Som registreret har De altid mulighed for indsigt og for at kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

2.7. Der anvendes cookies på hjemmesiden ConferenceCommunicator.com med det formål at kunne "genfinde" oplysninger om tilmeldinger.

×
×

Vælg først, om du ønsker at registrere én deltager eller flere


 
Tilmelder du kun en deltager, afslutter du registreringen ved at udfylde alle fornødne felter og klikker ”Afslut”. Hvis der er betaling i forbindelse med tilmeldingen, skal du indtaste din betalingsinformation, før du kan afslutte tilmeldingen endeligt.

 
Skal du tilmelde flere deltagere på én gang, opretter du en deltager ad gangen ved at klikke "tilmeld flere" i formularen FØR du afslutter hele registreringen. Hvis der er betaling i forbindelse med tilmeldingen, skal du indtaste din betalingsinformation, før du kan afslutte tilmeldingen endeligt.

Indtast venligst brugernavn og adgangskode for at ændre din tilmelding.

Hvis du allerede er tilmeldt dette arrangement, kan du logge ind for at hente din billet, ændre i din tilmelding eller afmelde dig arrangementet.

×

Er du sikker på, at du ønsker at afmelde dig?  

×


×

×


×

Arrangementet foregår

-

-
København V×
 

 

HR i et strategisk perspektiv - Modul 3 i Certificate in Human Resources®

 

Kan HR være med til at understøtte organisationens strategiske mål og kan effektiviteten ses og måles? Det er blot nogle af de spørgsmål, du får svar på under dette kursus, hvor vi sætter fokus på HRs evne som den strategiske partner inden for organisationsudvikling til din egen virksomhed.

Formål og indhold:

Kurset giver både et praktisk og teoretisk udbytte i områderne:

  • Identificerer de HR-aktiviteter, der vil bidrage mest til din virksomheds strategi
  • Vurderinger og målinger af den ønskede effekt på disse HR-aktiviteter
  • Forståelse for relevante dele af både den klassiske – og den nyere forskning inden for HR og organisationsstrategi
  • Viden om forandringsledelse og strategisk kommunikation

Det får du med fra kurset:

Metodevalg til at understøtte HR-funktionens arbejde og succeskriterier for at kunne bidrage til virksomhedens strategiske mål, og understøtningen af de enkelte medarbejderes udvikling og evne til at samarbejde og skabe en øget produktivitet og et bedre økonomisk resultat.

Men hvorledes undersøger man, om en organisation er effektiv – hvorledes undersøger du, om din organisation er effektiv?

Videndeling er en konkurrenceparameter, som HR skal understøtte og effektuere i organisationen. 

Undervisere:

Cand. Jur. Stig Flindt og tidligere Corporate VP of Corporate People Operations, Novo Nordisk
Kim Staack Nielsen, MBA, DBA, DANSK HR

Undervisningsmateriale:

Kurset indeholder både diskussion og workshop af nogle af de mest anerkendte teoretiske modeller på området. Hertil følger materiale fra de to undervisere, som udleveres på kurset.
Derudover skal du også læse kapitel 4 i bogen HUMAN RESOURCES – til videregående uddannelser, 4. udgave. Hans Reitzels Forlag, 2016.

Deltagere:

Kurset henvender sig til HR-direktører, HR-chefer og interne HR-konsulenter som arbejder med intern udvikling af HR-afdelingen Der er ikke krav til man skal have gennemført et eller flere af de 4 kurser i Certificate in Human Resources®. Man kan altid starte uafhængigt i rækkefølgen, da de fire kurser er opbygget som enkelte moduler med hver sit fagområde.

Er du medlem af DANSK HR?

Modul 3 i rækken af de 4 moduler i Certificate in Human Resources® koster 2.450 kr. excl. moms. Desuden skal du købe bogen Human Resources – til videregående uddannelser 4. udgave. Bogen er fra forlaget Hans Reitzels Forlag og kan købes på saxo.dk eller buuks.dk

Er du IKKE medlem af DANSK HR?

Hvis du ikke er medlem af DANSK HR, kan du deltage på kurset til 5.950 kr. ekskl. moms.
Vi sender en faktura til dig, inden kurset afholdes.
Desuden skal du købe bogen Human Resources – til videregående uddannelser 4. udgave. Bogen er fra forlaget Hans Reitzels Forlag og kan købes på saxo.dk eller buuks.dk

 

Certificate in Human Resources® by DANISH HR

Gennem fire dagskurser hos DANSK HR kan du nu opnå et certifikat i HR. ”Certificate in Human Resources® by DANISH HR” er registret under DANSK HR, og følger du over to år de fire dagskurser, opnår du retten til at benytte ”Certificate in Human Resources® by DANISH HR” i dit CV med mere.

De fire kurser er følgende:

  • HR og intern medarbejderudvikling
  • HR og egne udviklingsmuligheder
  • HR i et strategisk perspektiv
  • Forandrings- og præstationsledelse

Det første kursus i rækken (HR og intern medarbejderudvikling) er et af de kurser, du gratis* kan deltage i som medlem af DANSK HR eller hvis du ikke er medlem af DANSK HR kan deltage i for 2.448 kr. ekskl. moms. De tre efterfølgende kan medlemmer af DANSK HR deltage i for 2.448 kr. ekskl. moms / per kursus, og ikke medlemmer kan deltage for 5.950 kr. ekskl. moms / per kursus.

* Hvis du melder afbud efter tilmeldingsfristen ved det første kursus som er gratis, vil du blive opkrævet et ”No-show-fee” på 495 kr. ekskl. moms. Det samme er også tilfældet, hvis du uanset årsag helt udebliver fra kurset. 
Tilmelding

Tilmeld venteliste

Udfyld venligst formularen og vi vil kontakte dig hvis der bliver en ledig plads.

×

Vælg billettype*


Medlem af DANSK HR

2.448,00 DKK


Ikke-medlem

5.950,40 DKK


Totalt beløb:
Alle priser er eksl. moms
0,00 DKK

Navn*
E-mail*
Bekræft e-mail*
Titel*
Firma/Organisation*
Adresse*
Adresse fortsat
Postnr.*
By*
Telefonnummer
CVR nummer*
EAN nummer
Accepter betingelser*


 

 

Praktiske oplysninger

Hvornår foregår arrangementet

Fra
Torsdag 04-11-2021
Kl. 09:00
Til
Torsdag 04-11-2021
Kl. 16:00
Tilmeldings- frist
Søndag d. 31-10-2021
Kl. 23:55


Arrangementet foregår

-
-
 København V


Kontaktinformation
DANSK HR
Brunbjergvej 10A
 Risskov
Danmark
mmj@danskhr.dk×
Loading