Betingelser:
 
BRUGERVILKÅR for tilmelding til "Autentisk lederskab i en kompleks verden" arrangeret af DANSK HR ( Brunbjergvej 10A, 8240 Risskov), gennem bestillings- og tilmeldingssystemet ConferenceCommunicator
 
1.0. Generelt
 
1.1. Arrangøren af dette arrangement er DANSK HR, Brunbjergvej 10A, 8240 Risskov, (herefter kaldet ”Arrangøren”).
 
1.2. Aftale om tilmelding indgås mellem Dem og Arrangøren, DANSK HR.
 
1.3. SortKaffe Aps tilbyder udelukkende tilmeldingsløsningen til brug for dette arrangement. SortKaffe Aps påtager sig følgelig intet ansvar for det omhandlende arrangements indhold eller afholdelse i det der henvises til Arrangøren.
 
1.4. Betingelserne skal ved Deres tilmelding være læst, og accepteret ved særskilt afkrydsning.
 
 
2.0. Persondatapolitik
 
2.1. Ved tilmelding bliver de af Dem indtastede oplysninger overført og gemt i SortKaffes interne edb-system samt videresendt til Arrangøren for videre ekspedition.
 
2.2. Oplysningerne anvendes udelukkende til ekspedition af tilmeldingen samt kommunikation vedrørende det tilmeldte arrangement og gemmes efterfølgende for at kunne finde tilbage til tilmeldinger, såfremt der sker afbestilling/ændring/aflysning.
 
2.3. Arrangøren og SortKaffe Aps videregiver ikke de registrerede personoplysninger til tredjemand, dog sættes navn, titel og firmanavn på deltagerliste og navneskilte, der udleveres til såvel underviser som øvrige deltagere. Derudover kan data videregives til tredjemand, der benytter data på Arrangørens ordre, som fx en konference app-leverandør. Eller såfremt De specifikt ved særskilt afkrydsning har accepteret at oplysninger bruges til fx udsendelse af et nyhedsbrev fx via Mail Chimp, køb af materiale eller andet.
 
2.4. Oplysningerne opbevares i op til 5 år efter arrangementet har været afholdt, jfr. gældende lovgivning.
 
2.5. Oplysningerne opbevares delvist krypteret, men overføres krypteret.
 
2.6. Som registreret har De altid mulighed for indsigt og for at kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
 
2.7. Der anvendes cookies på hjemmesiden ConferenceCommunicator.com med det formål at kunne "genfinde" oplysninger om tilmeldinger.

×
×

Vælg først, om du ønsker at registrere én deltager eller flere


 
Tilmelder du kun en deltager, afslutter du registreringen ved at udfylde alle fornødne felter og klikker ”Afslut”. Hvis der er betaling i forbindelse med tilmeldingen, skal du indtaste din betalingsinformation, før du kan afslutte tilmeldingen endeligt.

 
Skal du tilmelde flere deltagere på én gang, opretter du en deltager ad gangen ved at klikke "tilmeld flere" i formularen FØR du afslutter hele registreringen. Hvis der er betaling i forbindelse med tilmeldingen, skal du indtaste din betalingsinformation, før du kan afslutte tilmeldingen endeligt.

Indtast venligst brugernavn og adgangskode for at ændre din tilmelding.

Hvis du allerede er tilmeldt dette arrangement, kan du logge ind for at hente din billet, ændre i din tilmelding eller afmelde dig arrangementet.

×

Er du sikker på, at du ønsker at afmelde dig?  

×


×

×


×

Arrangementet foregår

Halkiær

Voldbyholt 20
8450 Hammel×
 

 

Din næste kollega er en hest - Aarhus

 

- Hvad kan en hest lære dig om ledelse og samarbejde?

Formål og indhold:

Hvis du vil mærke din autenticitet og blive klogere på dig selv, er dette kursus noget med dig. En hest er som byttedyr super sensitiv, og derfor er det oplagt at arbejde med heste, fordi de øjeblikkeligt giver feedback på ens adfærd. Den luksus har vi ikke til hverdag, da det kan være svært at se de forskellige lag, som vi som mennesker oparbejder gennem livet.

Dagen vil byde på praktiske øvelser kombineret med teori målrettet på udvikling af den enkelte deltager og gøre dig klogere på dig selv. Har du ikke tidligere arbejdet med heste, får du i særdeleshed mulighed for at træde uden for din komfortzone. I et sikkert og trygt miljø, hvor du sammen med hesten sætter retningen, får du mulighed for at bliver klogere på dig selv - kombineret med faciliteret dialog undervejs omkring dine ønsker og udfordringer. Samtidig er der feedback fra dine medkursister, som er det reflekterende team undervejs.

At træde ude af sin komfortzone får os til at vokse. Imidlertid sker det i rammer, hvor du kan være helt tryg, for der er taget hånd om din og hestens sikkerhed samtidig med, at konceptet er afprøvet internationalt. Hvis du er vant til arbejde med heste, vil du også opleve at træde udenfor komfortzonen. Dette kursus handler nemlig ikke om traditionelle hesteøvelser, men om selvindsigt og inspiration for den enkelte deltager.  

Inden deltagelse skal du overveje dine ønsker til selvindsigt eller udfordringer og fremlægge dem for de andre deltagere på kurset, og husk vi arbejder ud fra devicen, at du er eksperten på dig.

Udbytte / hvad får du med hjem?

Efter kurset vil du mærke følelsen af følgeskab fra hestens side, og den vil du lede efter, når du kommer hjem i vante rammer. Derfor giver kurset et stort impact, og flere kursister udtrykker, at refleksionerne over selvindsigten fortsætter længe efter kursets afslutning. Du træner dine evner til at sætte mål og mærke dig selv - det kan du også bruge, når kurset er slut. Udbyttet er lige stort, hvad enten du arbejder med ledelse eller er specialist.

Underviser:

Tina Halkiær Olesen, DANSK HR.
Tina har arbejdet med ledelse som en praktisk disciplin indenfor forskellige brancher gennem en årrække. Tina er ligeledes certificeret Horse Dream Partner. Du kan læse mere om hesteassisteret udvikling på www.halkiaer.dk eller www.horsedream.com

Deltagere/målgruppe:

Kurset retter sig mod alle, der interesserer sig for ledelse og udvikling. Du kan også deltage, selvom du måtte være bange for heste. Al arbejde foregår fra jorden uden, at du skal ride på hesten. Derfor kan alle deltage og få øget selvindsigt.

Påklædning:

Friluftstøj, der må blive beskidt samt lukkede sko og fodtøj, der kan klare en tur i skoven.

Pris:

Medlem af DANSK HR: GRATIS*,- (hvis du har brugt dine gratis kurser i dit medlemskab for i år, kan du deltage for 2.448,- ekskl. moms).

Ikke medlem af DANSK HR: 2.448,- ekskl. moms. Vi sender en faktura til dig, inden kurset afholdes.

* Hvis du melder afbud efter tilmeldingsfristen, vil du blive opkrævet et ”No-show-fee” på 495 kr. ekskl. moms. Det samme er også tilfældet, hvis du uanset årsag helt udebliver fra kurset. 
Tilmelding

Tilmeld venteliste

Udfyld venligst formularen og vi vil kontakte dig hvis der bliver en ledig plads.

×

Vælg billettype*


Medlem af DANSK HR

0,00 DKK


Ikke-medlem

2.448,00 DKK


Totalt beløb:
Alle priser er eksl. moms
0,00 DKK

Navn*
E-mail*
Bekræft e-mail*
Titel*
Firma/Organisation*
Adresse*
Adresse fortsat
Postnr.*
By*
Telefonnummer
CVR nummer*
EAN nummer
Accepter betingelser*

 

 

Praktiske oplysninger

Hvornår foregår arrangementet

Fra
Onsdag 29-09-2021
Kl. 09:00
Til
Onsdag 29-09-2021
Kl. 16:00
Tilmeldings- frist
Fredag d. 24-09-2021
Kl. 23:55


Arrangementet foregår

Halkiær
Voldbyholt 20
8450 Hammel


Kontaktinformation
DANSK HR
Brunbjergvej 10A
 Risskov
Danmark
info@danskhr.dk×
Loading