Betingelser:

BRUGERVILKÅR for tilmelding til "HR og egne udviklingsmuligheder - modul 2 i  Certificate in Human Resources®)" arrangeret af DANSK HR ( Brunbjergvej 10A, 8240 Risskov), gennem bestillings- og tilmeldingssystemet ConferenceCommunicator

1.0. Generelt

1.1. Arrangøren af dette arrangement er DANSK HR, Brunbjergvej 10A, 8240 Risskov, (herefter kaldet ”Arrangøren”).

1.2. Aftale om tilmelding indgås mellem Dem og Arrangøren, DANSK HR.

1.3. SortKaffe Aps tilbyder udelukkende tilmeldingsløsningen til brug for dette arrangement. SortKaffe Aps påtager sig følgelig intet ansvar for det omhandlende arrangements indhold eller afholdelse i det der henvises til Arrangøren.

1.4. Betingelserne skal ved Deres tilmelding være læst, og accepteret ved særskilt afkrydsning.


2.0. Persondatapolitik

2.1. Ved tilmelding bliver de af Dem indtastede oplysninger overført og gemt i SortKaffes interne edb-system samt videresendt til Arrangøren for videre ekspedition.

2.2. Oplysningerne anvendes udelukkende til ekspedition af tilmeldingen samt kommunikation vedrørende det tilmeldte arrangement og gemmes efterfølgende for at kunne finde tilbage til tilmeldinger, såfremt der sker afbestilling/ændring/aflysning.

2.3. Arrangøren og SortKaffe Aps videregiver ikke de registrerede personoplysninger til tredjemand. Eneste undtagelse herfra er tredjemand, der benytter data på Arrangørens ordre, som fx en konference app-leverandør. Eller såfremt De specifikt ved særskilt afkrydsning har accepteret at oplysninger bruges til fx udsendelse af et nyhedsbrev fx via Mail Chimp.

2.4. Oplysningerne opbevares i op til 5 år efter arrangementet har været afholdt, jfr. gældende lovgivning.

2.5. Oplysningerne opbevares delvist krypteret, men overføres krypteret.

2.6. Som registreret har De altid mulighed for indsigt og for at kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

2.7. Der anvendes cookies på hjemmesiden ConferenceCommunicator.com med det formål at kunne "genfinde" oplysninger om tilmeldinger.

×
×

Vælg først, om du ønsker at registrere én deltager eller flere


 
Tilmelder du kun en deltager, afslutter du registreringen ved at udfylde alle fornødne felter og klikker ”Afslut”. Hvis der er betaling i forbindelse med tilmeldingen, skal du indtaste din betalingsinformation, før du kan afslutte tilmeldingen endeligt.

 
Skal du tilmelde flere deltagere på én gang, opretter du en deltager ad gangen ved at klikke "tilmeld flere" i formularen FØR du afslutter hele registreringen. Hvis der er betaling i forbindelse med tilmeldingen, skal du indtaste din betalingsinformation, før du kan afslutte tilmeldingen endeligt.

Indtast venligst brugernavn og adgangskode for at ændre din tilmelding.

Hvis du allerede er tilmeldt dette arrangement, kan du logge ind for at hente din billet, ændre i din tilmelding eller afmelde dig arrangementet.

×

Er du sikker på, at du ønsker at afmelde dig?  

×


×

×


×

Arrangementet foregår

-

-
København×
 

 

HR og egne udviklingsmuligheder - Modul 2 i Certificate in Human Resources®

 

Der stilles løbende krav til en organisation om at skabe værditilvækst og organisationsudvikling. Når HR skal matche dette, så er det nødvendig at HR også har en klar strategi for, hvordan den udfordre og ser sine egne udviklingsmuligheder. HR skal være på forkant og løbende retænke sin egen position og indflydelse samt optimere, så HR konstant udvikler sig til at være en professionel og strategisk vigtig medspiller i værditilvæksten og egen udvikling.

Formål og indhold:

På kurset gennemgås følgende:

 • HR-afdelingens egen udvikling og værdivurderinger på HR-aktiviteter
 • HR-strategisk fit til de interne kernekompetencer
 • Krav fra mellem- og topledere vedrørende HR’s evne til at levere værktøjer, som kan understøtte organisationens strategi inden for performance og udvikling
 • Udvikling af model til at retænke HRs egen position
 • Omverdens krav til HR fra stakeholders, shareholders, leverandører, kunder

 Dette får du ud af kurset:

 • Et overblik over, hvordan HR skaber grobund for egen udvikling i relation til organisationens organisationsstrategi og performancefokus
 • Refleksion til at retænke HR’s egen position og indflydelse
 • Prioritering af mulige ledelsesmodeller i forhold til HR og egen udvikling

Undervisere:

Rikke Kristine Nielsen, Assistant Professor, Aalborg University Copenhagen
Kim Staack Nielsen, Chairman, MBA, DBA, DANSK HR

Undervisningsmateriale og forberedelse:

Kurset indeholder både diskussion og workshop af nogle af de mest anerkendte teoretiske modeller på området. Hertil følger materiale fra de to undervisere, som udleveres på kurset.

Hertil følger materiale fra de to undervisere, som udleveres på kurset. Derudover skal du også læse kapitlerne 2 og 3 i bogen HUMAN RESOURCES – til videregående uddannelser, 4. udgave. Hans Reitzels Forlag, 2016.

Inden kursusstart skal vi også bede dig om at se på følgende opgave, som i løbet af kursusdagen vil blive inddraget i undervisningen og er en konkret opgave, som kan være med til at understøtte dit arbejdet i din HR-afdeling for kommende udviklingsperspektiver for afdelingen.

Du bedes vurdere, hvilke HR-mæssige tiltag I har gennemført i HR-afdelingen de sidste par år? Hvilke områder vurderer du, I har godt styr på, og hvilke HR-områder forventer du, I vil sætte fokus på de kommende 12 til 24 måneder? Du skal forsøge at beskrive de nuværende og eksisterende HR-områder, som I har godt styr på samt hvad der har gjort, I har godt styr på dem? Efterfølgende skal du beskrive, hvilke HR-områder I vil sætte fokus på de kommende 12 til 24 måneder samt beskrive årsagen til, I sætter fokus på dem samt hvad I forventer af positive resultater ved at sætte disse områder på agendaen? Opgaven skal ikke afleveres men medbringes på selv kursusdagen.

Deltagere:

Kurset henvender sig til HR-direktører, HR-chefer og interne HR-konsulenter som arbejder med intern udvikling af HR-afdelingen Der er ikke krav til man skal have gennemført et eller flere af de 4 kurser i Certificate in Human Resources®. Man kan altid starte uafhængigt i rækkefølgen, da de fire kurser er opbygget som enkelte moduler med hver sit fagområde.

Er du medlem af DANSK HR?

Medlem af DANSK HR: 2.450 kr. excl. moms. Vi sender en faktura til dig, inden kurset afholdes. 
Derudover skal du købe bogen Human Resources – til videregående uddannelser 4. udgave. Bogen er fra forlaget Hans Reitzels Forlag og kan købes på saxo.dk eller buuks.dk

Ikke medlem af DANSK HR: 5.950 kr. ekskl. moms. Vi sender en faktura til dig, inden kurset afholdes. 
Derudover skal du købe bogen Human Resources – til videregående uddannelser 4. udgave. Bogen er fra forlaget Hans Reitzels Forlag og kan købes på saxo.dk eller buuks.dk

Certificate in Human Resources® by DANISH HR

Gennem fire dagskurser hos DANSK HR kan du nu opnå et certifikat i HR. ”Certificate in Human Resources® by DANISH HR” er registret under DANSK HR, og følger du over to år de fire dagskurser, opnår du retten til at benytte ”Certificate in Human Resources® by DANISH HR” i dit CV med mere.

De fire kurser er følgende:

 • HR og intern medarbejderudvikling
 • HR og egne udviklingsmuligheder
 • HR i et strategisk perspektiv
 • Forandrings- og præstationsledelse

Det første kursus i rækken (HR og intern medarbejderudvikling) er et af de kurser, du gratis* kan deltage i som medlem af DANSK HR eller hvis du ikke er medlem af DANSK HR kan deltage i for 2.448 kr. ekskl. moms. De tre efterfølgende kan medlemmer af DANSK HR deltage i for 2.448 kr. ekskl. moms / per kursus, og ikke medlemmer kan deltage for 5.950 kr. ekskl. moms / per kursus.

* Hvis du melder afbud efter tilmeldingsfristen ved det første kursus som er gratis, vil du blive opkrævet et ”No-show-fee” på 495 kr. ekskl. moms. Det samme er også tilfældet, hvis du uanset årsag helt udebliver fra kurset. 
Tilmelding

Tilmeld venteliste

Udfyld venligst formularen og vi vil kontakte dig hvis der bliver en ledig plads.

×

Vælg billettype*


Medlem af DANSK HR

2.448,00 DKK


Ikke-medlem

5.950,40 DKK


Totalt beløb:
Alle priser er eksl. moms
0,00 DKK

Navn*
E-mail*
Bekræft e-mail*
Titel*
Firma/Organisation*
Adresse*
Adresse fortsat
Postnr.*
By*
Telefonnummer
CVR nummer*
EAN nummer
Accepter betingelser*


 

 

Praktiske oplysninger

Hvornår foregår arrangementet

Fra
Torsdag 07-10-2021
Kl. 09:00
Til
Torsdag 07-10-2021
Kl. 16:00
Tilmeldings- frist
Fredag d. 01-10-2021
Kl. 23:55


Arrangementet foregår

-
-
 København


Kontaktinformation
DANSK HR
Brunbjergvej 10A
 Risskov
Danmark
mmj@danskhr.dk×
Loading