Betingelser:

BRUGERVILKÅR for tilmelding til "Indretning af fremtidens arbejdsplads" af DANSK HR ( Brunbjergvej 10A, 8240 Risskov), gennem bestillings- og tilmeldingssystemet ConferenceCommunicator.


1.0. Generelt

1.1. Arrangøren af dette arrangement er DANSK HR, Brunbjergvej 10A, 8240 Risskov, (herefter kaldet ”Arrangøren”).

1.2. Aftale om tilmelding indgås mellem Dem og Arrangøren, DANSK HR.

1.3. SortKaffe Aps tilbyder udelukkende tilmeldingsløsningen til brug for dette arrangement. SortKaffe Aps påtager sig følgelig intet ansvar for det omhandlende arrangements indhold eller afholdelse i det der henvises til Arrangøren.

1.4. Betingelserne skal ved Deres tilmelding være læst, og accepteret ved særskilt afkrydsning.


2.0. Persondatapolitik

2.1. Ved tilmelding bliver de af Dem indtastede oplysninger overført og gemt i SortKaffes interne edb-system samt videresendt til Arrangøren for videre ekspedition.

2.2. Oplysningerne anvendes udelukkende til ekspedition af tilmeldingen samt kommunikation vedrørende det tilmeldte arrangement og gemmes efterfølgende for at kunne finde tilbage til tilmeldinger, såfremt der sker afbestilling/ændring/aflysning.

2.3. Arrangøren og SortKaffe Aps videregiver ikke de registrerede personoplysninger til tredjemand, dog sættes navn, titel og firmanavn på deltagerliste og navneskilte, der udleveres til såvel underviser som øvrige deltagere. Derudover kan data videregives til tredjemand, der benytter data på Arrangørens ordre, som fx en konference app-leverandør. Eller såfremt De specifikt ved særskilt afkrydsning har accepteret at oplysninger bruges til fx udsendelse af et nyhedsbrev fx via Mail Chimp, køb af materiale eller andet.

2.4. Oplysningerne opbevares i op til 5 år efter arrangementet har været afholdt, jfr. gældende lovgivning.

2.5. Oplysningerne opbevares delvist krypteret, men overføres krypteret.

2.6. Som registreret har De altid mulighed for indsigt og for at kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

2.7. Der anvendes cookies på hjemmesiden ConferenceCommunicator.com med det formål at kunne "genfinde" oplysninger om tilmeldinger.

×
×

Vælg først, om du ønsker at registrere én deltager eller flere


 
Tilmelder du kun en deltager, afslutter du registreringen ved at udfylde alle fornødne felter og klikker ”Afslut”. Hvis der er betaling i forbindelse med tilmeldingen, skal du indtaste din betalingsinformation, før du kan afslutte tilmeldingen endeligt.

 
Skal du tilmelde flere deltagere på én gang, opretter du en deltager ad gangen ved at klikke "tilmeld flere" i formularen FØR du afslutter hele registreringen. Hvis der er betaling i forbindelse med tilmeldingen, skal du indtaste din betalingsinformation, før du kan afslutte tilmeldingen endeligt.

Tilbage


Indtast venligst brugernavn og adgangskode for at ændre din tilmelding.

Hvis du allerede er tilmeldt dette arrangement, kan du logge ind for at hente din billet, ændre i din tilmelding eller afmelde dig arrangementet.

×

Er du sikker på, at du ønsker at afmelde dig?  

×


×

×


×

Arrangementet foregår

København

-
- -×
 

 

Indretning af fremtidens arbejdsplads - København

 

På kurset vil Anna Carin Andersson og Anne Heinsvig give deltagerne en indsigt i hvad der rør sig indenfor indretning der understøtter virksomhedens performance og herunder værdier med fokus på mennesket. Dagen vil bestå af cases, evidens fra feltet, ny vision og tendenser, ny teknologi der understøtter arbejdsgange, fællesskab og oplevelser, inspirerende kunstcases, og et værktøj som kan hjælpe til den rigtige brug af virksomhedens fysiske og menneskelige ressourcer. Igennem dagen vil der være indlagt små øvelser, mulighed for at netværke og udveksle erfaringer kursister og oplægsholderne i mellem.

 

Hvorfor er kurset relevant for HR?

RITA arch tager udgangspunkt i medarbejdernes arbejdsgange og trivsel når de indretter arbejdspladsen. Når der skal indrettes på ny, eller tilpasse eksisterende rammer til de nye forhold er HR i en nøgleposition til at præge indretningen i en retning der sætter mennesket i centrum. RITA arch vil inspirere og engagere deltagerne, som bliver opdateret på de nyeste tendenser indenfor indretning og kan gå tilbage med ny energi og eksekvere på mindre og større tiltag.

 

Udbytte:

  • Du vil få indsigt i hvad indretning dækker over samt hvad det gør for dine medarbejderes performance
  • Du vil få konkrete værktøjer til hvordan du helt simpelt kan begynde at arbejde med indretningen i din organisation
  • Du vil se konkrete eksempler på hvordan indretning har øget performance hos organisationer

 

Hvem er målgruppen?

HR-chefer og medarbejdere der interesserer sig for sammenhængen mellem rum og mennesker.

 

Undervisere:

RITA Arch er et parløb mellem arkitekterne Anne Heinsvig og Anna-Carin Andersson.

Tilsammen udgør de en stærk kombination af faglighed, via Annes styrke og store erfaring med møbeldesign og indretningskoncepter og Anna Carins mangeårige virke som projektleder, arkitekt og spaceplanner hos landets ledende arkitektfirmaer.

RITA Arch er specialister i indretnings- og transformationsopgaver, hvor brugerinvolvering indgår i processen som et middel til at opnå spændende rumløsninger, der understøtter arbejdsfunktion optimalt, – fx i kontormiljøer, restauranter, biblioteker og skoler/institutioner.

Pris:
Medlem af DANSK HR: GRATIS*,- (hvis du har brugt dit/dine gratis kurser i dit medlemskab for i år, kan du deltage for 2.448,- ekskl. moms).

Ikke medlem af DANSK HR: 2.448,- ekskl. moms. Vi sender en faktura til dig, inden kurset afholdes.


* Hvis du melder afbud efter tilmeldingsfristen, vil du blive opkrævet et ”No-show-fee” på 495 kr. ekskl. moms. Det samme er også tilfældet, hvis du uanset årsag helt udebliver fra kurset. 
Tilmelding

Tilmeld venteliste

Udfyld venligst formularen og vi vil kontakte dig hvis der bliver en ledig plads.

×

Vælg billettype*


Medlem af DANSK HR

0,00 DKK


Ikke-medlem

2.448,00 DKK


Totalt beløb:
Alle priser er eksl. moms
0,00 DKK

Navn*
E-mail*
Bekræft e-mail*
Titel*
Firma/Organisation*
Adresse*
Adresse fortsat
Postnr.*
By*
Telefonnummer
CVR nummer*
EAN nummer
Accepter betingelser*


Tilbage

 

 

Praktiske oplysninger

Hvornår foregår arrangementet

Fra
Tirsdag 07-09-2021
Kl. 09:00
Til
Tirsdag 07-09-2021
Kl. 16:00
Tilmeldings- frist
Onsdag d. 01-09-2021
Kl. 23:55


Arrangementet foregår

København
-
- -


Kontaktinformation


DANSK HR
Brunbjergvej 10A
 Risskov
Denmark
mko@danskhr.dk
38 41 61 35


×
Loading