Betingelser:

BRUGERVILKÅR for tilmelding til HR og egne udviklingsmuligheder - modul 1 i Certificate in Human Resources®)" arrangeret af DANSK HR ( Brunbjergvej 10A, 8240 Risskov), gennem bestillings- og tilmeldingssystemet ConferenceCommunicator

1.0. Generelt

1.1. Arrangøren af dette arrangement er DANSK HR, Brunbjergvej 10A, 8240 Risskov, (herefter kaldet ”Arrangøren”).

1.2. Aftale om tilmelding indgås mellem Dem og Arrangøren, DANSK HR.

1.3. SortKaffe Aps tilbyder udelukkende tilmeldingsløsningen til brug for dette arrangement. SortKaffe Aps påtager sig følgelig intet ansvar for det omhandlende arrangements indhold eller afholdelse i det der henvises til Arrangøren.

1.4. Betingelserne skal ved Deres tilmelding være læst, og accepteret ved særskilt afkrydsning.


2.0. Persondatapolitik

2.1. Ved tilmelding bliver de af Dem indtastede oplysninger overført og gemt i SortKaffes interne edb-system samt videresendt til Arrangøren for videre ekspedition.

2.2. Oplysningerne anvendes udelukkende til ekspedition af tilmeldingen samt kommunikation vedrørende det tilmeldte arrangement og gemmes efterfølgende for at kunne finde tilbage til tilmeldinger, såfremt der sker afbestilling/ændring/aflysning.

2.3. Arrangøren og SortKaffe Aps videregiver ikke de registrerede personoplysninger til tredjemand, dog sættes navn, titel og firmanavn på deltagerliste og navneskilte, der udleveres til såvel underviser som øvrige deltagere. Derudover kan data videregives til tredjemand, der benytter data på Arrangørens ordre, som fx en konference app-leverandør. Eller såfremt De specifikt ved særskilt afkrydsning har accepteret at oplysninger bruges til fx udsendelse af et nyhedsbrev fx via Mail Chimp, køb af materiale eller andet.

2.4. Oplysningerne opbevares i op til 5 år efter arrangementet har været afholdt, jfr. gældende lovgivning.

2.5. Oplysningerne opbevares delvist krypteret, men overføres krypteret.

2.6. Som registreret har De altid mulighed for indsigt og for at kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

2.7. Der anvendes cookies på hjemmesiden ConferenceCommunicator.com med det formål at kunne "genfinde" oplysninger om tilmeldinger.

×
×

Vælg først, om du ønsker at registrere én deltager eller flere


 
Tilmelder du kun en deltager, afslutter du registreringen ved at udfylde alle fornødne felter og klikker ”Afslut”. Hvis der er betaling i forbindelse med tilmeldingen, skal du indtaste din betalingsinformation, før du kan afslutte tilmeldingen endeligt.

 
Skal du tilmelde flere deltagere på én gang, opretter du en deltager ad gangen ved at klikke "tilmeld flere" i formularen FØR du afslutter hele registreringen. Hvis der er betaling i forbindelse med tilmeldingen, skal du indtaste din betalingsinformation, før du kan afslutte tilmeldingen endeligt.

Indtast venligst brugernavn og adgangskode for at ændre din tilmelding.

Hvis du allerede er tilmeldt dette arrangement, kan du logge ind for at hente din billet, ændre i din tilmelding eller afmelde dig arrangementet.

×

Er du sikker på, at du ønsker at afmelde dig?  

×


×

×


×

Arrangementet foregår

-

-
København×
 

 

HR og intern medarbejderudvikling - Modul 1 i Certificate in Human Resources®

 

Enhver virksomhed har brug for at få nye medarbejdere hurtigt ind i jobbet eller få medarbejdere, der skal i gang med nye arbejdsopgaver godt lært op. Ofte løses dette gennem intern træning, og er altså det, der foregår i selve virksomheden. Når vi på kurset ser på medarbejderudvikling, så vil der på dette kursus også blive gennemgået nogle af de grundlæggende forhold set i et juridisk perspektiv omkring nye medarbejdere og karriereudvikling.

Formål og indhold:
På kurset gennemgås følgende:

 • Introduktion af nye medarbejdere - onboarding
 • On the job training – 70/20/10 model til intern oplæring
 • Leadership pipeline – lederudvikling
 • Hvordan afdækker man medarbejdernes behov for efteruddannelse?
 • Afklaring af de enkelte medarbejdere og deres niveau i forhold til det ønskede niveau på deres arbejdsområdet
 • Grundlæggende juridiske perspektiver omkring nye medarbejdere og karriereudvikling
 • Fastlæggelse af kompetenceudviklingsbehov og gennemførsel af udviklingsaktiviteter

Det får du med fra kurset:
Optimering af rekrutteringsproceduren og de nye digitale muligheder.
Et overblik over, hvad indeholder onboarding i omfang i forhold til nye medarbejdere og særlige medarbejdergrupper. Behovet for løbende udvikling af medarbejdere og grundlæggende Juridiske perspektiver omkring nyansættelser.
Konkrete efteruddannelsesaktiviteter og krav om mangfoldighed og bæredygtighed i organisationsledelse.

Undervisere:
Kim Staack Nielsen, Chairman, DANSK HR
Tina Halkiær Olesen, erhvervsjurist. Cand.merc. jur., DANSK HR

Deltagere:
Kurset henvender sig til HR-chefer, HR-konsulenter eller andre, der arbejder med intern træning.

Undervisningsmateriale:
Kurset indeholder både diskussion og workshop af nogle af de mest anerkendte teoretiske modeller på området. Hertil følger materiale fra de to undervisere, som udleveres på kurset. Derudover skal du også læse kapitlerne 5 og 6 i bogen HUMAN RESOURCES – til videregående uddannelser, 4. udgave. Hans Reitzels Forlag, 2016.

Om deltagelse i modul 1
Modulerne i Certificate in Human Resources® kan tages i vilkårlig rækkefølge og uafhængigt af hinanden, da de fire kurser er opbygget som enkelte moduler med hver sit fagområde - når alle 4 moduler er gennemført, får du certifikatet.
Du kan også vælge kun at deltage på et, to eller tre moduler - så opnås certifikatet dog ikke. 

Pris:
Medlem
af DANSK HR: GRATIS*. Du skal dog købe bogen Human Resources – til videregående uddannelser 4. udgave. Bogen er fra forlaget Hans Reitzels Forlag og kan købes på saxo.dk eller buuks.dk

Ikke medlem af DANSK HR: 2.448 kr. ekskl. moms.
Vi sender en faktura til dig, inden kurset afholdes.
Derudover skal du købe bogen Human Resources – til videregående uddannelser 4. udgave. Bogen er fra forlaget Hans Reitzels Forlag og kan købes på saxo.dk eller buuks.dk

Om Certificate in Human Resources® by DANISH HR 
Gennem fire dagskurser hos DANSK HR kan du nu opnå et certifikat i HR. ”Certificate in Human Resources® by DANISH HR” er registret under DANSK HR, og følger du over to år de fire dagskurser, opnår du retten til at benytte ”Certificate in Human Resources® by DANISH HR” i dit CV med mere. 

De fire kurser er følgende: 

 • Modul 1: HR og intern medarbejderudvikling 
 • Modul 2: HR og egne udviklingsmuligheder  
 • Modul 3: HR i et strategisk perspektiv  
 • Modul 4: Forandrings- og præstationsledelse 

Modul 1 er et af de kurser, du gratis* kan deltage i som medlem af DANSK HR. Hvis du ikke er medlem af DANSK HR kan du deltage i det for 2.448 kr. ekskl. moms.
De tre efterfølgende kurser kan medlemmer af DANSK HR deltage i for 2.448 kr. ekskl. moms / per kursus og ikke medlemmer kan deltage for 5.950 kr. ekskl. moms / per kursus. 


* Hvis du melder afbud efter tilmeldingsfristen, vil du blive opkrævet et ”No-show-fee” på 495 kr. ekskl. moms. Det samme er også tilfældet, hvis du uanset årsag helt udebliver fra kurset.

* Hvis du allerede har deltaget i det/de kurser, du får gratis i dit medlemskab, kan du deltage på kurset til 2.448 kr. ekskl. moms.
Vi sender så en faktura til dig, inden kurset afholdes. 
Tilmelding

Tilmeld venteliste

Udfyld venligst formularen og vi vil kontakte dig hvis der bliver en ledig plads.

×

Vælg billettype*


Totalt beløb:
Alle priser er eksl. moms
0,00 DKK

Navn*
E-mail*
Bekræft e-mail*
Titel*
Firma/Organisation*
Adresse*
Adresse fortsat
Postnr.*
By*
Telefonnummer
CVR nummer*
EAN nummer
Accepter betingelser*

 

 

Praktiske oplysninger

Hvornår foregår arrangementet

Fra
Tirsdag 17-08-2021
Kl. 09:00
Til
Tirsdag 17-08-2021
Kl. 16:00
Tilmeldings- frist
Onsdag d. 11-08-2021
Kl. 23:55


Arrangementet foregår

-
-
 København


Kontaktinformation
DANSK HR
Brunbjergvej 10A
 Risskov
Danmark
mmj@danskhr.dk×
Loading