Betingelser:

BRUGERVILKÅR for tilmelding til "D&I - har I styr på hvad medarbejdersammensætningen kan gøre for jeres innovation" af DANSK HR ( Brunbjergvej 10A, 8240 Risskov), gennem bestillings- og tilmeldingssystemet ConferenceCommunicator.


1.0. Generelt

1.1. Arrangøren af dette arrangement er DANSK HR, Brunbjergvej 10A, 8240 Risskov, (herefter kaldet ”Arrangøren”).

1.2. Aftale om tilmelding indgås mellem Dem og Arrangøren, DANSK HR.

1.3. Attendwise Aps tilbyder udelukkende tilmeldingsløsningen til brug for dette arrangement. Attendwise Aps påtager sig følgelig intet ansvar for det omhandlende arrangements indhold eller afholdelse i det der henvises til Arrangøren.

1.4. Betingelserne skal ved Deres tilmelding være læst, og accepteret ved særskilt afkrydsning.


2.0. Persondatapolitik

2.1. Ved tilmelding bliver de af Dem indtastede oplysninger overført og gemt i Attendwise ApS. interne edb-system samt videresendt til Arrangøren for videre ekspedition.

2.2. Oplysningerne anvendes udelukkende til ekspedition af tilmeldingen samt kommunikation vedrørende det tilmeldte arrangement og gemmes efterfølgende for at kunne finde tilbage til tilmeldinger, såfremt der sker afbestilling/ændring/aflysning.

2.3. Arrangøren og Attendwise Aps videregiver ikke de registrerede personoplysninger til tredjemand, dog sættes navn, titel og firmanavn på deltagerliste og navneskilte, der udleveres til såvel underviser som øvrige deltagere. Derudover kan data videregives til tredjemand, der benytter data på Arrangørens ordre, som fx en konference app-leverandør. Eller såfremt De specifikt ved særskilt afkrydsning har accepteret at oplysninger bruges til fx udsendelse af et nyhedsbrev fx via Mail Chimp, køb af materiale eller andet.

2.4. Oplysningerne opbevares i op til 5 år efter arrangementet har været afholdt, jfr. gældende lovgivning.

2.5. Oplysningerne opbevares delvist krypteret, men overføres krypteret.

2.6. Som registreret har De altid mulighed for indsigt og for at kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

2.7. Der anvendes cookies på hjemmesiden ConferenceCommunicator.com med det formål at kunne "genfinde" oplysninger om tilmeldinger.

×
×

Vælg først, om du ønsker at registrere én deltager eller flere


 
Tilmelder du kun en deltager, afslutter du registreringen ved at udfylde alle fornødne felter og klikker ”Afslut”. Hvis der er betaling i forbindelse med tilmeldingen, skal du indtaste din betalingsinformation, før du kan afslutte tilmeldingen endeligt.

 
Skal du tilmelde flere deltagere på én gang, opretter du en deltager ad gangen ved at klikke "tilmeld flere" i formularen FØR du afslutter hele registreringen. Hvis der er betaling i forbindelse med tilmeldingen, skal du indtaste din betalingsinformation, før du kan afslutte tilmeldingen endeligt.

Tilbage


Indtast venligst brugernavn og adgangskode for at ændre din tilmelding.

Hvis du allerede er tilmeldt dette arrangement, kan du logge ind for at hente din billet, ændre i din tilmelding eller afmelde dig arrangementet.

×

Er du sikker på, at du ønsker at afmelde dig?  

×


×

××

Arrangementet foregår

København

-
- -×
 

 

D&I - har I styr på hvad medarbejdersammensætningen kan gøre for jeres innovation

 

Diversitet, inklusion, tværfaglighed, tværkulturelt tværgående eller blot: FORSKELLIGHED. Det klinger så rigtigt, men hvorfor er det så svært?

“Det er ikke vores forskelle der skiller os ad. Det gør vores manglende evne til at anerkende, acceptere og hylde disse forskelle.”  – Audre Lorde

Formål og indhold:

Hvordan kobler man diversitet og inklusion til forretningen og hvorfor er det en god idé? Det er spørgsmål, som ofte kommer i kølvandet på D&I initiativer og som kan ende med at bremse fremdrift og potentiale i processen, hvis man ikke finder sit svar.

Undersøgelser viser at arbejdet med diversitet, ligestilling og kønsneutralitet er en god business case[1]:

  • Profit: 25% -36% bedre resultater
  • Innovation: 20% øget innovation
  • Beslutningstagen: op til 30% øget sandsynlighed for at opdage fejl og reducere risici
  • Medarbejder engagement: bedre fastholdelse og øget engagement

D&I taler altså sit tydelige sprog, og det er derfor afgørende at få startet på processen, såfremt man ikke er i gang. Kurset sætter spot på værdien af forskellighed ud fra et ledelsesmæssigt perspektiv og kommer med bud på mulige steder at starte for at få værdien bragt i spil.

Udbytte / hvad får du med hjem?

Med udgangspunkt i forskning og arbejdserfaring skaber oplægsholder rum for refleksion og handling, når hun giver deltagerne følgende med hjem:

  • Forståelsen af hvordan man kan afhjælpe at D&I ikke ender i bunken af snak, gode intentioner og for lidt handling.
  • Forståelsen af hvad det betyder at skabe rum for inklusion af forskellighed, så det skaber værdi
  • Oplæg til refleksion på hvad der egentlig står i vejen for at nå i mål
  • Bud på hvilke konkrete steder man kunne starte.

Underviser:

Edmonia Baker, Ph.D fellow på Copenhagen Business og selvstændig konsulent og oplægsholder

Edmonia om det fokus hun lægger i sit virke:

”Potentialet i forskellighed har altid været en undertone i mit arbejde. I min Phd er jeg optaget af, hvordan man bringer værdien af forskellighed i spil ud fra et ledelsesperspektiv. Omdrejningspunktet er kvinder og mænd i ledelser og bestyrelser.  Mit arbejdsliv har formet sig omkring nye ledelses- og samarbejdsformer. Jeg har arbejdet i globale virksomheder, tech start-ups og jeg er co-founder af Hyperro, et projekt, der udforsker sammenhængen mellem nye samarbejdsformer og kreativitet. I dag arbejder jeg med forskning og rådgiver virksomheder omkring D&I og hvordan og hvorfor ledelse skal bringe forskellighed i spil."

Deltagere/målgruppe:

Dette dagskursus er målrettet dig som arbejder med HR og herunder er ansvarlig for, eller berør diversitetsarbejde i jeres virksomhed. Det er også relevant hvis du endnu ikke er startet, og først skal danne dig en større forståelse af området.

Pris:
Medlem af DANSK HR: GRATIS*,- (hvis du har brugt dit/dine gratis kurser i dit medlemskab for i år, kan du deltage for 2.448,- ekskl. moms).

Ikke medlem af DANSK HR: 2.448,- ekskl. moms. Vi sender en faktura til dig, inden kurset afholdes.

* Hvis du melder afbud efter tilmeldingsfristen, vil du blive opkrævet et ”No-show-fee” på 495 kr. ekskl. moms. Det samme er også tilfældet, hvis du uanset årsag helt udebliver fra kurset.

[1] Above & Beyond

 

  
Tilmelding

Tilmeld venteliste

Udfyld venligst formularen og vi vil kontakte dig hvis der bliver en ledig plads.

×

Vælg billettype*


Medlem af DANSK HR

0,00 DKK


Ikke-medlem

2.448,00 DKK


Totalt beløb:
Alle priser er eksl. moms
0,00 DKK

Navn*
E-mail*
Bekræft e-mail*
Titel*
Firma/Organisation*
Adresse*
Adresse fortsat
Postnr.*
By*
Telefonnummer
CVR nummer*
EAN nummer
Accepter betingelser*


Tilbage

 

 

Praktiske oplysninger

Hvornår foregår arrangementet

Fra
Torsdag 18-08-2022
Kl. 09:00
Til
Torsdag 18-08-2022
Kl. 16:00
Tilmeldingsfrist
Mandag d. 15-08-2022
Kl. 23:55


Arrangementet foregår

København
-
- -


Kontaktinformation
DANSK HR
Brunbjergvej 10A
 Risskov
Denmark
mmj@danskhr.dk×
Loading