Betingelser:

BRUGERVILKÅR for tilmelding til "Certificate in Human Resources - modul 4"Forandrings og Præstationsledelse" af DANSK HR ( Brunbjergvej 10A, 8240 Risskov), gennem bestillings- og tilmeldingssystemet ConferenceCommunicator.


1.0. Generelt

1.1. Arrangøren af dette arrangement er DANSK HR, Brunbjergvej 10A, 8240 Risskov, (herefter kaldet ”Arrangøren”).

1.2. Aftale om tilmelding indgås mellem Dem og Arrangøren, DANSK HR.

1.3. Attendwise Aps tilbyder udelukkende tilmeldingsløsningen til brug for dette arrangement. Attendwise Aps påtager sig følgelig intet ansvar for det omhandlende arrangements indhold eller afholdelse i det der henvises til Arrangøren.

1.4. Betingelserne skal ved Deres tilmelding være læst, og accepteret ved særskilt afkrydsning.


2.0. Persondatapolitik

2.1. Ved tilmelding bliver de af Dem indtastede oplysninger overført og gemt i Attendwise ApS. interne edb-system samt videresendt til Arrangøren for videre ekspedition.

2.2. Oplysningerne anvendes udelukkende til ekspedition af tilmeldingen samt kommunikation vedrørende det tilmeldte arrangement og gemmes efterfølgende for at kunne finde tilbage til tilmeldinger, såfremt der sker afbestilling/ændring/aflysning.

2.3. Arrangøren og Attendwise Aps videregiver ikke de registrerede personoplysninger til tredjemand, dog sættes navn, titel og firmanavn på deltagerliste og navneskilte, der udleveres til såvel underviser som øvrige deltagere. Derudover kan data videregives til tredjemand, der benytter data på Arrangørens ordre, som fx en konference app-leverandør. Eller såfremt De specifikt ved særskilt afkrydsning har accepteret at oplysninger bruges til fx udsendelse af et nyhedsbrev fx via Mail Chimp, køb af materiale eller andet.

2.4. Oplysningerne opbevares i op til 5 år efter arrangementet har været afholdt, jfr. gældende lovgivning.

2.5. Oplysningerne opbevares delvist krypteret, men overføres krypteret.

2.6. Som registreret har De altid mulighed for indsigt og for at kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

2.7. Der anvendes cookies på hjemmesiden ConferenceCommunicator.com med det formål at kunne "genfinde" oplysninger om tilmeldinger.

×
×

Vælg først, om du ønsker at registrere én deltager eller flere


 
Tilmelder du kun en deltager, afslutter du registreringen ved at udfylde alle fornødne felter og klikker ”Afslut”. Hvis der er betaling i forbindelse med tilmeldingen, skal du indtaste din betalingsinformation, før du kan afslutte tilmeldingen endeligt.

 
Skal du tilmelde flere deltagere på én gang, opretter du en deltager ad gangen ved at klikke "tilmeld flere" i formularen FØR du afslutter hele registreringen. Hvis der er betaling i forbindelse med tilmeldingen, skal du indtaste din betalingsinformation, før du kan afslutte tilmeldingen endeligt.

Indtast venligst brugernavn og adgangskode for at ændre din tilmelding.

Hvis du allerede er tilmeldt dette arrangement, kan du logge ind for at hente din billet, ændre i din tilmelding eller afmelde dig arrangementet.

×

Er du sikker på, at du ønsker at afmelde dig?  

×


×

××

Arrangementet foregår

-

-
København×
 

 

Forandrings- og præstationsledelse - Modul 4 i Certificate in Human Resources®

 

Mange virksomheder har de seneste år arbejdet med at få præstationsvurderingssystemer til at fungere. Dette kursus giver dig et overblik over de hyppigste vanskeligheder og inspiration til at få “Performance management” til at virke både præstationsfremmende og motiverende i din virksomhed.

I den anden halvdel af dagen arbejder vi med forandringsledelse, og ser på motivationsteorier, kulturforståelse og feedbackdialog som grundlag for forandringsledelsesprocessen.

Formål og indhold:

Kurset giver både et praktisk og teoretisk udbytte:

  • Motivationsteorier
  • Identificering af fordele og ulemper i performance management
  • Optimering af præstationsvurderingssystemer
  • Forandringsledelse – succes gennem konkrete værktøjer
  • Kulturforståelse som performancedriver
  • Den nye MUS - feedbackdialog

Efter dette kursus kan du i større grad optimere organisationens performance systemer og sætte fokus på konkrete forandringsværktøjer, som skaber succes. Hertil kommer også synliggørelsen af organisationens egen kultur som performancedriver.

Undervisere:
Signe Enemark Kildesgaard, Cand.scient.soc., Consultant og tidligere HR Director
Kim Staack Nielsen, Chairman, MBA, DBA, DANSK HR

Undervisningsmateriale:
Kurset indeholder både diskussion og workshop af nogle af de mest anerkendte teoretiske modeller på området. Hertil følger materiale fra de to undervisere, som udleveres på kurset.

Derudover skal du også læse kapitlerne 7, 8 og 10 i bogen HUMAN RESOURCES – til videregående uddannelser, 4. udgave. Hans Reitzels Forlag, 2016.

Deltagere:
Kurset henvender sig til HR-direktører, HR-chefer, HR Business Partnere og interne HR-konsulenter.

Om deltagelse i modul 4
Modulerne i Certificate in Human Resources® kan tages i vilkårlig rækkefølge og uafhængigt af hinanden, da de fire kurser er opbygget som enkelte moduler med hver sit fagområde - når alle 4 moduler er gennemført, får du certifikatet.
Du kan også vælge kun at deltage på et, to eller tre moduler - så opnås certifikatet dog ikke. 

Pris:
Medlem af DANSK HR: 2.450 kr. excl. moms. Vi sender en faktura til dig, inden kurset afholdes. 
Derudover skal du købe bogenHuman Resources – til videregående uddannelser 4. udgave. Bogen er fra forlaget Hans Reitzels Forlag og kan købes på saxo.dk eller buuks.dk

Ikke medlem af DANSK HR: 5.950 kr. ekskl. moms. Vi sender en faktura til dig, inden kurset afholdes. 
Derudover skal du købe bogen Human Resources – til videregående uddannelser 4. udgave. Bogen er fra forlaget Hans Reitzels Forlag og kan købes på saxo.dk eller buuks.dk

Om Certificate in Human Resources® by DANISH HR 
Gennem fire dagskurser hos DANSK HR kan du nu opnå et certifikat i HR. ”Certificate in Human Resources® by DANISH HR” er registret under DANSK HR, og følger du over to år de fire dagskurser, opnår du retten til at benytte ”Certificate in Human Resources® by DANISH HR” i dit CV med mere. 

De fire kurser er følgende: 

  • Modul 1: HR og intern medarbejderudvikling 
  • Modul 2: HR og egne udviklingsmuligheder  
  • Modul 3:HR i et strategisk perspektiv  
  • Modul 4: Forandrings- og præstationsledelse 

Modul 1 er et af de kurser, du gratis* kan deltage i som medlem af DANSK HR. Hvis du ikke er medlem af DANSK HR kan du deltage i det for 2.448 kr. ekskl. moms.
De tre efterfølgende kurser kan medlemmer af DANSK HR deltage i for 2.448 kr. ekskl. moms / per kursus og ikke medlemmer kan deltage for 5.950 kr. ekskl. moms / per kursus. 

*Hvis du melder afbud efter tilmeldingsfristen ved det første kursus som er gratis, vil du blive opkrævet et ”No-show-fee” på 495 kr. ekskl. moms. Det samme er også tilfældet, hvis du uanset årsag helt udebliver fra kurset.  
Tilmelding

Tilmeld venteliste

Udfyld venligst formularen og vi vil kontakte dig hvis der bliver en ledig plads.

×

Vælg billettype*


Totalt beløb:
Alle priser er eksl. moms
0,00 DKK

Navn*
E-mail*
Bekræft e-mail*
Titel*
Firma/Organisation*
Adresse*
Adresse fortsat
Postnr.*
By*
Telefonnummer
CVR nummer*
EAN nummer
Accepter betingelser*

 

 

Praktiske oplysninger

Hvornår foregår arrangementet

Fra
Torsdag 16-12-2021
Kl. 09:00
Til
Torsdag 16-12-2021
Kl. 16:00
Tilmeldingsfrist
Torsdag d. 09-12-2021
Kl. 23:55


Arrangementet foregår

-
-
 København


Kontaktinformation
DANSK HR
Brunbjergvej 10A
 Risskov
Danmark
mmj@danskhr.dk×
Loading