Persondata behandles i overensstemmelse med gældende GDPR krav.

×
×

Vælg først, om du ønsker at registrere én deltager eller flere


 
If you only register one attendee, the registration will be finalised upon filling in all the necessary fields and clicking “Finish”. If the registration requires payment, please enter your payment information before finishing the registration.

 
If you want to register more than one attendee at a time, please register each attendee by clicking "More attendees” in the form BEFORE you finish the entire registration by clicking "Finalise the registration". If the registration requires payment, please enter your payment information before finishing the registration.

Tilbage


Indtast venligst brugernavn og adgangskode for at ændre din tilmelding.

Hvis du allerede er tilmeldt dette arrangement, kan du logge ind for at hente din billet, ændre i din tilmelding eller afmelde dig arrangementet.

×

Er du sikker på, at du ønsker at afmelde dig?  

×


×

×
×

Arrangementet foregår

Comwell Køge Strand

Strandvejen 111
4600 Køge
Denmark×
 

 


Changers – Den første danske konference om FN's verdensmål (SDG) som forandringsmotor i sundhedsvæsenet

 

 

Det er med stor glæde, at vi inviterer til konferencen Changers – Danmarks første konference om verdensmål som forandringsmotor i sundhedsvæsenet. Nykøbing Falster Sygehus er nemlig – som det første sygehus i Danmark – ved at springe ud som verdensmålssygehus.

Men hvad betyder det? Hvordan gør man og hvad skal der komme ud af det? Vi er stadig på jagt efter svar og løsninger – ingen har gjort det før, og vi vil så gerne, at dette bliver en rejse, som vi tager sammen med mange andre – både fra den offentlige og den private verden.

På Lolland, Falster og Sydsjælland oplever vi i øjeblikket begyndelsen på “den perfekte storm”. Mange mennesker i denne del af landet har et dårligt helbred. Der er mange med kroniske sygdomme. Der er mange, der har flere sygdomme på en gang. Der er mange, som er stærkt overvægtige. Der er mange, som ryger. Vi kunne blive ved. Samtidigt mangler vi sygeplejersker og læger på sygehuset. Der er store afstande fra folks hjem til de behandlingstilbud, de har brug for. Der er mangel på læger, som vil drive privat praksis i området. Vi kunne blive ved.

Vores sundhedsvæsen er med andre ord humlebien, der skal flyve. Ikke kun en lille tur – men det lange, seje træk.

Hent programet her (DK) - Get the program here (UK)

Vi får brug for dig – kom og vær med!

 

 
Name*
Position*
Organization*
E-mail*
E-mail validate*
Accept conditions

 

 

Praktiske oplysninger

Hvornår foregår arrangementet

Fra
Onsdag 16-11-2022
Kl. 09:00
Til
Onsdag 16-11-2022
Kl. 16:00
Tilmeldingsfrist
Tirsdag d. 15-11-2022
Kl. 16:01


Arrangementet foregår

Comwell Køge Strand
Strandvejen 111
4600 Køge
Denmark

Kontaktinformation
Nykøbing F Sygehus
Fjordvej 15
 Nykøbing Falster Hospital
Denmark
akak@regionsjaelland.dk×
Loading