Betingelser:

BRUGERVILKÅR for tilmelding til HR JurAjour arrangeret af DANSK HR ( Brunbjergvej 10A, 8240 Risskov), gennem bestillings- og tilmeldingssystemet ConferenceCommunicator

1.0. Generelt

1.1. Arrangøren af dette arrangement er DANSK HR, Brunbjergvej 10A, 8240 Risskov, (herefter kaldet ”Arrangøren”).

1.2. Aftale om tilmelding indgås mellem Dem og Arrangøren, DANSK HR.

1.3. AttendWise Aps tilbyder udelukkende tilmeldingsløsningen til brug for dette arrangement. AttendWise Aps påtager sig følgelig intet ansvar for det omhandlende arrangements indhold eller afholdelse i det der henvises til Arrangøren.

1.4. Betingelserne skal ved Deres tilmelding være læst, og accepteret ved særskilt afkrydsning.


2.0. Persondatapolitik

2.1. Ved tilmelding bliver de af Dem indtastede oplysninger overført og gemt i AttendWise interne edb-system samt videresendt til Arrangøren for videre ekspedition.

2.2. Oplysningerne anvendes udelukkende til ekspedition af tilmeldingen samt kommunikation vedrørende det tilmeldte arrangement og gemmes efterfølgende for at kunne finde tilbage til tilmeldinger, såfremt der sker afbestilling/ændring/aflysning.

2.3. Arrangøren og AttendWise Aps videregiver ikke de registrerede personoplysninger til tredjemand, dog sættes navn, titel og firmanavn på deltagerliste og navneskilte, der udleveres til såvel underviser som øvrige deltagere. Derudover kan data videregives til tredjemand, der benytter data på Arrangørens ordre, som fx en konference app-leverandør. Eller såfremt De specifikt ved særskilt afkrydsning har accepteret at oplysninger bruges til fx udsendelse af et nyhedsbrev fx via MailChimp, køb af materiale eller andet.

2.4. Oplysningerne opbevares i op til 5 år efter arrangementet har været afholdt, jfr. gældende lovgivning.

2.5. Oplysningerne opbevares delvist krypteret, men overføres krypteret.

2.6. Som registreret har De altid mulighed for indsigt og for at kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

2.7. Der anvendes cookies på hjemmesiden ConferenceCommunicator.com med det formål at kunne "genfinde" oplysninger om tilmeldinger.

×
×

Vælg først, om du ønsker at registrere én deltager eller flere


 
Tilmelder du kun en deltager, afslutter du registreringen ved at udfylde alle fornødne felter og klikker ”Afslut”. Hvis der er betaling i forbindelse med tilmeldingen, skal du indtaste din betalingsinformation, før du kan afslutte tilmeldingen endeligt.

 
Skal du tilmelde flere deltagere på én gang, opretter du en deltager ad gangen ved at klikke "tilmeld flere" i formularen FØR du afslutter hele registreringen. Hvis der er betaling i forbindelse med tilmeldingen, skal du indtaste din betalingsinformation, før du kan afslutte tilmeldingen endeligt.

Indtast venligst brugernavn og adgangskode for at ændre din tilmelding.

Hvis du allerede er tilmeldt dette arrangement, kan du logge ind for at hente din billet, ændre i din tilmelding eller afmelde dig arrangementet.

×

Er du sikker på, at du ønsker at afmelde dig?  

×


×

××

Arrangementet foregår

Montra Hotel Sabro Kro

Viborgvej 780
8471 Sabro×
 

 

HR JurAjour - 2022

 

 

  • Hvor finder du ny lovgivning inden for HR-området?
  • Følger du med i den seneste retspraksis inden for HR-juraen?
  • Hvor finder du inspiration, når du skal implementere ny lovgivning inden for HR?

Det er et stort og til tider overvældende område, hvor det kan være vanskeligt at holde sig ajour. Derfor tilbyder vi nu HR JurAjour.

HR JurAjour er for dig, som gerne vil følge med inden for HR-juraen, uanset om du er HR-chef, HR Business Partner eller leder.

Reglerne inden for HR-Juraen kan være omfattende, hvis du selv skal finde vej i junglen af regler. Så vi har planlagt HR JurAjour, så du sammen med andre kan følge med og blive opdateret.

Vi hjælper dig på fire møder årligt til at få overblik over lovgivning og ikke mindst værktøjer til den praktiske implementering af reglerne. Samtidig møder du andre deltagere og får mulighed for at sparre omkring lovændringer, og hvordan andre har implementeret i praksis.

Vi lægger vægt på, at du får konkrete værktøjer og forståelse for lovgivningen og kompetence til selv at opsøge nye regler.

 

Underviser/mødeleder

Tina Halkiær Olesen, Cand.merc.jur., Legal Advisor i DANSK HR.

Tina er uddannet erhvervsjurist fra Handelshøjskolen i Aarhus med speciale i arbejds- og ansættelsesret. Studierne på Handelshøjskolen blev afsluttet med afhandlingen ”Kollektive overenskomster og konkurrenceret – når to hensyn kolliderer”. Gennem flere år har Tina arbejdet med individuel og kollektiv arbejdsret i større organisationer. I dag er hun personalejuridisk rådgiver for DANSK HR"s medlemmer og underviser på DANSK HR"s Certifikat i HR-jura, JurAjour samt faget Personalejura på Erhvervsakademiet i Aarhus.

Tilmeldingsbetingelser

Tilmeldingen er bindende.

 
TILMELDING

 

Tilmeld venteliste

Udfyld venligst formularen og vi vil kontakte dig hvis der bliver en ledig plads.

×

Vælg ENTEN alle fire møder ELLER vælg enkeltvis det eller de møder, du ønsker at deltage i:*


Møde 4 - ONLINE Torsdag 17. november (MEDLEM)

1.499,00 DKK


Møde 4 - ONLINE Torsdag 17. november (ikke-medlem)

2.500,00 DKK


Møde 4 - KØBENHAVN Tirsdag 8. november (MEDLEM)

1.499,00 DKK


Møde 4 - KØBENHAVN Tirsdag 8. november (ikke-medlem)

2.500,00 DKK


Møde 4 - Onsdag 16. november (MEDLEM)

1.499,00 DKK


Møde 4 - Onsdag 16. november (ikke-medlem)

2.500,00 DKK


Totalt beløb:
Alle priser er eksl. moms
0,00 DKK

Navn*
E-mail*
Titel*
Firma/Organisation*
Adresse*
Adresse fortsat
Postnr.*
By*
Mobilnummer*
CVR nummer*
EAN nummer
Accepter betingelser*


 

 

Praktiske oplysninger


Kontaktinformation
DANSK HR
Brunbjergvej 10A
 Risskov
Danmark
info@danskhr.dk×
Loading