Betingelser:

BRUGERVILKÅR for tilmelding til "Ledelseskommunikation" arrangeret af DANSK HR ( Brunbjergvej 10A, 8240 Risskov), gennem bestillings- og tilmeldingssystemet ConferenceCommunicator

1.0. Generelt

1.1. Arrangøren af dette arrangement er DANSK HR, Brunbjergvej 10A, 8240 Risskov, (herefter kaldet ”Arrangøren”).

1.2. Aftale om tilmelding indgås mellem Dem og Arrangøren, DANSK HR.

1.3. Attendwise Aps tilbyder udelukkende tilmeldingsløsningen til brug for dette arrangement. Attendwise Aps påtager sig følgelig intet ansvar for det omhandlende arrangements indhold eller afholdelse i det der henvises til Arrangøren.

1.4. Betingelserne skal ved Deres tilmelding være læst, og accepteret ved særskilt afkrydsning.


2.0. Persondatapolitik

2.1. Ved tilmelding bliver de af Dem indtastede oplysninger overført og gemt i Attendwise ApS.s interne edb-system samt videresendt til Arrangøren for videre ekspedition.

2.2. Oplysningerne anvendes udelukkende til ekspedition af tilmeldingen samt kommunikation vedrørende det tilmeldte arrangement og gemmes efterfølgende for at kunne finde tilbage til tilmeldinger, såfremt der sker afbestilling/ændring/aflysning.

2.3. Arrangøren og Attendwise Aps videregiver ikke de registrerede personoplysninger til tredjemand, dog sættes navn, titel og firmanavn på deltagerliste og navneskilte, der udleveres til såvel underviser som øvrige deltagere. Derudover kan data videregives til tredjemand, der benytter data på Arrangørens ordre, som fx en konference app-leverandør. Eller såfremt De specifikt ved særskilt afkrydsning har accepteret at oplysninger bruges til fx udsendelse af et nyhedsbrev fx via Mail Chimp, køb af materiale eller andet.

2.4. Oplysningerne opbevares i op til 5 år efter arrangementet har været afholdt, jfr. gældende lovgivning.

2.5. Oplysningerne opbevares delvist krypteret, men overføres krypteret.

2.6. Som registreret har De altid mulighed for indsigt og for at kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

2.7. Der anvendes cookies på hjemmesiden ConferenceCommunicator.com med det formål at kunne "genfinde" oplysninger om tilmeldinger.

×
×

Vælg først, om du ønsker at registrere én deltager eller flere


 
Tilmelder du kun en deltager, afslutter du registreringen ved at udfylde alle fornødne felter og klikker ”Afslut”. Hvis der er betaling i forbindelse med tilmeldingen, skal du indtaste din betalingsinformation, før du kan afslutte tilmeldingen endeligt.

 
Skal du tilmelde flere deltagere på én gang, opretter du en deltager ad gangen ved at klikke "tilmeld flere" i formularen FØR du afslutter hele registreringen. Hvis der er betaling i forbindelse med tilmeldingen, skal du indtaste din betalingsinformation, før du kan afslutte tilmeldingen endeligt.

Tilbage


Indtast venligst brugernavn og adgangskode for at ændre din tilmelding.

Hvis du allerede er tilmeldt dette arrangement, kan du logge ind for at hente din billet, ændre i din tilmelding eller afmelde dig arrangementet.

×

Er du sikker på, at du ønsker at afmelde dig?  

×


×

××

Arrangementet foregår

Montra Hotel Sabro Kro

Viborgvej 780
8471 Sabro×
 

 

Ledelseskommunikation 2022 - Aarhus

 

Ledelseskommunikation - hvordan får du din ledelse med dig?

Du ved, at din strategi er den rigtige, men hvordan får du overbevist ledelsen?

I HR skal du i den grad lede og skabe resultater gennem andre. Derfor er kommunikative evner og konkrete værktøjer afgørende for at få både ledelsen og medarbejderne til at bakke op.

På denne workshop stiller vi skarpt på, hvordan du lykkes med at få andre til at lytte, forstå og bakke op. Det stiller krav til tre hovedelementer, der er helt centrale, når du skal skabe forandring og sikre gennemslag i din kommunikation: du skal have et relevant budskab. Du skal formidle det på modtagerens præmisser. Og at du skal formidle det på en måde, så modtageren åbner sine sanser, bliver modtagelig og lytter.

Formål:

At give dig konkrete redskaber til, hvordan du når dine mål gennem bevidst, målrettet og strategisk brug af kommunikation. Kommunikation er et håndværk, som kan læres.

Indhold:

Workshoppen består af lige dele teoretisk gennemgang af retoriske virkemidler, kommunikationsråd og -værktøjer samt øvelser i budskabsudvikling og formidling.

Workshoppen består af tre trin:

  • Formidlingskunstens anatomi og den gode historie: Den gode historie er ikke nødvendigvis god, men den får opmærksomhed! Vi gennemgår opbygningen af budskaber/historier, som griber mennesker og får dem til at lytte og huske. De er alle bygget over samme læst – men hvilke? Eksempler på do’s & dont’s.
  • Retoriske virkemidler i praksis: Vi forbereder og træner, hvordan et budskab bygges op så det griber. På baggrund af aktuelle cases – gerne fra jeres hverdag, træner vi formidlingen af jeres budskaber efter modellen Hey/you/see/so.
  • Forsvar eller forklaring: Møder dit budskab kritik og bliver det udfordret, eller skal du ’blot’ formidle. Vi stiller skarpt på, hvad du kan gøre – også når det bliver svært, og du møder kritik – og alligevel skal bevare ro, troværdighed og formidlingsevne.

 Udbytte / hvad får du med hjem?

  • Opskriften på, hvordan du bygger dit budskab op – så det fænger
  • Indsigt i, hvordan du formidler dit budskab så modtageren lytter og forstår
  • Viden om værdien af god forberedelse – og konkrete tips til, hvordan du bedst forbereder dig.

Underviser:

Lisbeth Wirgowitsch, Managing Partner og/eller Lisbeth Nedergaard, Director,  KREAB Copenhagen.

Om underviser:

Lisbeth Wirgowitsch, journalist, kommunikationsrådgiver og Managing Partner i KREAB Copenhagen, har rådgivet og undervist ledere i strategisk ledelseskommunikation gennem en lang årrække. Lisbeths specialer er ledelseskommunikation/lederprofilering, Employer Branding, virksomhedskommunikation, og krise- og issues management.

Lisbeth Nedergaard, uddannet Journalist - og shipping i A.P. Møller Maersk, i dag Director i Kreab Copenhagen.  Har arbejdet i en årrække som erhvervsjournalist på Berlingske, Ritzau og Børsen. Derefter en karriere som kommunikationschef i blandt andet COWI, Spies, Sunclass Airlines, AVT Business School og Maersk. Lisbeth har stået i spidsen flere employer branding kampagner i tæt samarbejde med HR, har arbejdet med strategisk kommunikation, ledelseskommunikation, CEO-branding, medietræning og krisekommunikation.

Praktiske oplysninger:

Tid & sted: Montra Hotel Sabro Kro, Viborgvej 780, 8471 Sabro

                  Kl. 9.00 – 16.00 (Ankomst og registrering/morgenmad fra 8.30)

Pris:

Dette kursus er et af de kurser, du kan vælge at deltage GRATIS* i, hvis du er PLUS-medlem af DANSK HR.

Ikke medlem af DANSK HR: 2.448,- ekskl. moms. Vi sender en faktura til dig, inden kurset afholdes.

* Hvis du melder afbud efter tilmeldingsfristen, vil du blive opkrævet et ”No-show-fee” på 495 kr. ekskl. moms. Det samme er også tilfældet, hvis du uanset årsag helt udebliver fra kurset. 
Tilmelding

Tilmeld venteliste

Udfyld venligst formularen og vi vil kontakte dig hvis der bliver en ledig plads.

×

Vælg billettype*


Medlem af DANSK HR

0,00 DKK


Ikke-medlem

2.448,00 DKK


Totalt beløb:
Alle priser er eksl. moms
0,00 DKK

Navn*
E-mail*
Bekræft e-mail*
Titel*
Firma/Organisation*
Adresse*
Adresse fortsat
Postnr.*
By*
Telefonnummer
CVR nummer*
EAN nummer
Accepter betingelser*

 

 

Praktiske oplysninger

Hvornår foregår arrangementet

Fra
Torsdag 24-02-2022
Kl. 09:00
Til
Torsdag 24-02-2022
Kl. 16:00
Tilmeldingsfrist
Mandag d. 21-02-2022
Kl. 23:55


Arrangementet foregår

Montra Hotel Sabro Kro
Viborgvej 780
8471 Sabro


Kontaktinformation
DANSK HR
Brunbjergvej 10A
 Risskov
Denmark
mmj@danskhr.dk×
Loading