Automatiser indhentning af materiale fra udstillere og oplægsholdere med TaskCommunicator

Spar tid og effektiviser dine processer, når du automatiserer indhentningen af informationer og materiale fra dine udstillere og oplægsholdere via ConferenceCommunicator modulet TaskCommunicator. Når du erstatter den endeløse e-mail kommunikation med dine udstillere og oplægsholdere med TaskCommunicator, gør du processen lettere for både dig som arrangør og for dine udstillere og oplægsholdere. 

Hvorfor automatisere indhentning af materiale?

Der er ingen tvivl om, at det er tidskrævende at planlægge professionelle konferencer og messer. En af de store tidslugere er at indhente information og materiale fra udstillerne. Det foregår oftest via e-mail kommunikation og manuel bearbejdning. Det samme gælder indhentning af programindlæg fra oplægsholderne.

Det er ikke kun tidskrævende for dig som eventarrangør, men også for dine udstillere og oplægsholdere. Hvis du bruger et eventsystem, som er designet til at indhente information, materiale og program, sparer det jer alle for tid og frigøre mere tid til de værdifulde opgaver. 

Med TaskCommunicator får du fordele som: 

Automatisering af materiale-indhentning

Indhent information, materiale og program på en automatiseret måde

Fleksibelt processystem

Indhent det materiale fra udstillere og oplægsholdere, som du har behov for

Tidsbesparende

Spar væsentligt med tid ved at automatisere indhentningen af materiale

Komplet overblik

Hav overblik over afleveret og ikke afleveret materiale fra udstillere og oplægsholdere

Automatiser standpladsbestillingen

Indhent også udstillernes standpladsbestilling direkte i systemet

Sammenhæng i data

Udnyt sammenhæng og overførsel af data til andre ConferenceCommunicator moduler

Med TaskCommunicator får du adgang til funktioner som:

Registrering

Indhent registrering til TaskCommunicator via formular eller import af udstillerliste

TaskCommunicator site

Opsæt relevante felter til indhentning af information, program og materiale

Automatiser processen

Indhent informationen fra udstillere og/eller oplægsholdere før deadline

Automatisk overførsel

Sørg for automatisk overførsel af data til Event App og Event Website  

Erstat de manuelle processer og indhent informationer fra dine udstillere og oplægsholdere:

Indhent lige den information og det materiale, som du har behov for

Du opsætter dit TaskCommunicator site til at indhente præcis den information og materiale, som du har behov for. Skal du indhente materiale fra udstillere er det typisk firmabeskrivelse (annoncetekst), logo/produktbillede, udstillerkategori og evt. standpladsbestilling.

Skal du indhente information fra dine oplægsholdere er det typisk abstract/bio og programinformation. Udstillerne og oplægsholderne uploader informationen direkte i TaskCommunicator. Dine udstillere kan genbruge og redigere i deres indhold året efter.


Automatiser processen med deadline og remindere

Du automatiser hele rykkerproceduren for indhentning af dit materiale ved at tilknytte deadline for aflevering, samt dato og varighed for rykkerprocedure. Du kan naturligvis sætte forskellige deadlines for det forskellige materiale.

Både du, dine udstillere og oplægsholdere har det fulde overblik over hvilket materiale, der er afleveret, og hvilket der ikke er afleveret. Denne proces vil helt sikkert spare dig tid sammenlignet med den ofte omfattende e-mailkommunikation. 

 

Automatiser overførslen af informationer

Når du skal overføre den indhentede information til ConferenceCommunicator Event App og Event Website, gør eventsystemet det for dig. Du opretter blot en udstillerliste, hvortil eventsystemet automatisk overfører firmabeskrivelse, logo og kontaktinformationer i app og web.  

Det samme gælder ved overførsel af oplægsholderinformation og programindlæg. Via TaskCommunicator overfører du den indhentede information til program og oplægsholderliste i Event App og Event Website.

Kontakt os fore mere information om TaskCommunicator 

Kontakt os, hvis du er nysgerrig på, hvordan TaskCommunicator kan spare dig tid.

Ring til Jeannette Eis på (+45) 424 646 03 eller e-mail hende på je@attendwise.com. Eller klik på "Kontakt os" og udfyld kontaktformularen. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Kontakt os