Hold din næste virtuelle event og online konference med ConferenceCommunicator Live

Skal du holde virtuelle events som webinarer, online konferencer eller virtuel messe? Så brug ConferenceCommunicator Live. Herigennem afholder du virtuelle events med live-streaming, optag af streams, Q&A, afstemning og chat. Samt visning af program, sponsor - og udstillerinformation. Samt mulighed for at tilbyde dine deltagere (og udstillere) networking via break-out sessions og 1:1 møder. 

Engager dine deltagere og få dem til at føle sig som del af eventen

ConferenceCommunicator Live er udviklet til dig, der ønsker at involvere og engagere dine deltagere online. Til dig, der ønsker at afholde virtuelle events, hvor deltagerne ikke blot er passive modtagere af et oplæg. Men hvor dine deltagere kan engagere sig og føle sig som en aktiv del af eventen - med polls, Q&A og chat. Og med muligheden for at netværke med de andre deltagere (og udstillere) via break-out sessions og 1:1 møder.

 

Koncentrér dig om din virtuelle event fremfor teknikken!

ConferenceCommunicator Live er for dig, der ønsker at koncentrere dig om selve eventen fremfor teknikken. Du behøver nemlig ikke at investere i det vilde AV-udstyr og det store TV-lignende studie for at afholde en virtuel event. Eller vide sindsygt meget om teknik. Ja, det kan du selvfølgelig godt. Men det er ikke nødvendigt. Bare du har et godt kamera, lyd og lys - så klarer ConferenceCommunicator Live platformen resten. Herfra kan du sidde i førersædet og selv dirigere din virtuelle event. Selv, når du køre med streaming af flere personer på én gang, som ved interview og panelebatter.

 

Hold dine deltagere fast med kun én platform og integrerede værktøjer

Med ConferenceCommunicator Live har du kun én eventplatform, du skal bruge til at streame og holde dine deltagere engagerede. Med integrerede værktøjer som online spørgsmål (Q&A) og afstemning (poll) gør du dine deltagere til aktive deltagere frem for passive bag en skærm. Og det er naturligvis samme sted, du viser program og promoverer dine udstillere og sponsorer. Du indhenter også tilmeldinger og udsender beskeder og reminders via ConferenceCommunicator. Og holder du hybride events, ja, så vil dine fysiske deltagere stille spørgsmål og deltage i afstemning via ConferenceCommunicator Event App, mens de virtuelle deltagere bruger værktøjerne i den virtuelle platform. 

Hvad er ConferenceCommunicator Live - præcist?

ConferenceCommunicator Live er en platform til at afholde virtuelle events. Her streamer du indlæggene til dine deltagere - live som optagede. Du styrer indlæggene i rette rækkefølge med de forskellige oplægsholdere og tester selvfølgelig mikrofon og kamera med hver oplægsholder.

Du viser både oplægsholderne og deres præsentationer. Du viser nedtælling mellem hvert oplæg, hvis der er pauser under din virtuelle event. Du engagerer og involverer deltagerne med Q&A, polls og chat. Og du giver dine sponsorer synlighed med bannerannoncering. 

Med ConferenceCommunicator Live kan du og dine kollegaer selv styre din virtuelle event - helt uden fordyrende led. Men du bestemmer selv, om I selv ønsker at styre jeres virtuelle event. Eller om I hyrer os til det - for tryghedens skyld.

Hvordan engagerer du dine virtuelle deltagere?

Deltagerinvolvering til en virtuel event er mindst lige så vigtig som til en fysisk event. Deltagerne skal engageres, så de ikke blot bliver passive deltagere bag skærmen under virtuelle events.

Derfor kan du selvfølgelig engagere dine deltagere med ConferenceCommunicator Live. Med Q&A (online spørgsmål), Polls (afstemninger) og chat. Udover naturligvis at følge med i indlæggene:

 

  • Se live streams & optagede video
  • Stille online spørgsmål (Q&A)
  • Deltage i online afstemning (polls)
  • Deltage i online chats 

Hvordan udnytter du det fulde potentiale? 

ConferenceCommunicator Live hænger sammen med mange af de andre ConferenceCommunicator værktøjer. Så der opleves synergi. Og du udnytter det fulde potentiale til din virtuelle event.

Du indhenter tilmeldinger til din virtuelle event via ConferenceCommunicator Tilmeldingssystem og viser både deltagerliste, udstillerliste og oplægsholderliste på den virtuelle platform. Du kan naturligvis også bruge event app´en.

Og ConferenceCommunicator er oplagt til at holde hybride events med alle tilgængelige eventværktøjer.

Passer ConferenceCommunicator til hybride events?

Med ConferenceCommunicator Live og de andre ConferenceCommunicator funktioner kan du holde hybride events. Altså, hvor du både holder en fysisk event og en virtuel event med hhv. fysiske og virtuelle deltagere. Og med oplægsholdere, der enten er tilstede fysisk eller virtuelt.

Du bruger ConferenceCommunicator Live til at streame live indlæggene og engagere dine virtuelle deltagere med Q&A og Polls. Og du bruger event app´en til at engagere dine fysiske deltagere. Spørgsmål og afstemninger går ind i samme pulje. Det centrale er at få dine virtuelle deltagere til at føle sig som en lige så stor del af eventen som dine fysiske deltagere. 

Hvorfor er det virtuelle producerrum alfa & omega?

Hjertet af ConferenceCommunicator Live er ”producerrummet", og er dermed alfa & omega for en succesfuld virtuel event. Det er via administrationen, at du styrer din virtuelle event. Her bestemmer du rækkefølgen af oplæggene med tilknyttede oplægsholdere og vært. Samt lægger præsentationerne klar og styrer afstemninger, spørgsmål og chat. Du indsætter også nedtælling og pause-skærm.  

Du tester forbindelsen, kamera og mikrofon før afholdelse med vært/moderator og hver oplægsholder. Og via producerrummet sørger du for at styre oplæggene med "hård hånd". Oplægsholderne sættes i kø, indtil det er deres tur til at gå på. Så de lukkes først ind på den virtuelle scene, når de skal på. Det giver dig tryghed i at kamera og mikrofon kun er tændt for ham/hende, der er på.

Funktioner i ConferenceCommunicator Live - kort fortalt

Adgang via weblink - uden download af program: ConferenceCommunicator Live er en webbaseret løsning, så deltagerne (og oplægsholderne og udstillere) undgår at skulle downloade et program. De skal blot tilgå et link, du sender til dem via beskedsystemet. Og med brugerlogin til de tilmeldte og inviterede. Her sikrer du dig nemlig, at det kun er de inviterede, der kan deltage på din Live event.

Egen branded platform med personlig opsætning: Du brander naturligvis din virtuelle event med egne farver, logo og billede. Du opsætter din virtuelle event med de funktioner, du ønsker. Du viser f.eks. kun chat, hvis du ønsker at bruge dette. Lige så med online spørgsmål og afstemning. Og visning af program, oplægsholderliste, udstillerliste og evt. deltagerliste. Deltagerne ser da kun de funktioner og muligheder, de skal se og bruge til lige din event. 

Styring og test via "Producerrummet": Med ConferenceCommunicator Live kan du selv styre jeres virtuelle event via ”producerrummet” (administrationssystemet). Helt uden at hyre producere med en mikserpult. Du opsætter oplæggene i rækkefølge og klikker blot på kamera-ikon, når en eller flere personer skal streames. Og du kan naturligvis teste forbindelsen med dine oplægsholdere og vært på forhånd.

Live streaming af oplæg: Du live streamer oplæg, som vises via ConferenceCommunicator Live, hvad enten det er optagelse fra et live studie eller fra hver af oplægsholdernes computere. Du benytter enten streamingtjenesten, som vi har integreret i ConferenceCommunicator eller jeres egen YouTube - eller Vimeo kanal.

NB. Du benytter vores integreret streamingtjeneste, når du ønsker nedenstående fordele - helt uden at du behøver teknikere og en miksepult:

Online interview og paneldebatter: Du kan både streame en person ad gangen og 2 - 6 personer (2-6 kamera) via ConferenceCommunicator Live. Det er typisk et behov ved interview/debat med 2 personer og ved paneldebatter (2-6 personer), som foregår remote fra hver persons computere. Eller streaming fra et studie, hvor oplægsholderne står hver sit sted med hver sit kamera. Du styrer nemlig selv let visningen af oplægsholderne og værter via "producerrummet" (administrationssystemet).

Online break-out sessions: Du kan invitere deltagerne til networking med break-out sessions via vores break-out rooms. Selvfølgelig med mulighed for, at du inddeler break-out rummene efter interessefællesskaber. Du kan enten inddele deltagerne op på forhånd med invitation til de relevante break-out rooms eller lade deltagerne selv vælge et break-out rum, når det går løs. Deltagerne kan se hinanden og deltage i en dialog, både med lyd og billede - og chat.

Online 1:1 møder: Du kan tilbyde jeres deltagere og udstillere (samt oplægsholdere og sponsorer) at holde 1:1 møder direkte gennem ConferenceCommunicator Live. Naturligvis med planlægning af møderne med tider og tilgængelighed af mødedeltagerne. Uden dobbeltbooking af mødedeltagerne. 

Optagelse og distribution: Du kan optage live sessionerne, så det kan distribueres senere til deltagere, der ikke deltog live. På den måde kan I udvide omfanget og levetiden af jeres event.

Upload og visning af video: Du kan naturligvis også vise optagede video fra Vimeo eller YouTube på ConferenceCommunicator Live. Til promovering af jeres event samt til promovering af jeres sponsorer og udstillere.

Programvisning og nedtælling: Du viser det fulde program for din virtuelle event med tidspunkt og beskrivelse af indholdet. Har du flere indlæg med pauser, kan du vise nedtælling til næste indlæg, så deltagerne tydeligt kan se, hvornår de skal tilbage fra pausen.

Deltagerinvolvering med Q&A (online spørgsmål til oplægsholdere): Du kan engagere deltagerne med live Q&A direkte via web-platformen. Herved kan deltagerne stille relevante spørgsmål til indlæggene. Og du bestemmer om spørgsmålene skal styres via moderatorfunktionen (altså om du skal godkende spørgsmålene før visning).

Deltagerinvolvering med poll (online afstemning): Du kan oprette alle de afstemninger, du ønsker - direkte via platformen. Herved bliver deltagerne engageret og involveret. 

Web-chat: Deltagerne kan naturligvis chatte løbende via platformen. Alle kan se alles kommentar og svare i chat-tråde. Så det er let at overskue, hvad der tales om.

Sponsorbannere: Du kan vise sponsor-bannere i bunden af platformen, som en rullende logo-banner. 

 

Med samtidig brug af ConferenceCommunicator Tilmeldingssystem får du også:

Tilmelding til din virtuelle event: Med Tilmeldingssystemet indhenter du tilmeldinger og deltagerinformationer, som du gør til en fysisk event. og du medsender link til den virtuelle platform med bekræftelsese-mailen. Eller senere.

Visning af deltagerliste: Når deltagerne tilmelder sig din event, genereres der en deltagerliste. Denne liste viser du på den virtuelle platform, hvis du ønsker det. Og hvis det da er i overensstemmelse med jeres persondatapolitik (GDPR). 

Visning af oplægsholderliste: Du viser listen med oplægsholderne, inklusiv beskrivelse af dem hver. Og med link til deres hjemmesider.

Visning af udstillerlisten og sponsorer: Du viser listen med udstillerne og/eller sponsorerene, inklusiv beskrivelse af dem hver. Samt link til deres hjemmesider.

 

Med samtidig brug ConferenceCommunicator event app kan du også:

Samle al information i en event app: Du viser al information om din event i event app´en, inkl. beskrivelse af eventen, programmet, materiale, online evaluering med videre. Helt ligesom, hvis de deltog fysisk.

Engagerer de fysiske og de virtuelle deltagere: Holder du hybride events, engagerer du typisk dine virtuelle deltagere med online spørgsmål og afstemning via web-platformen. Mens du bruger online spørgsmål og afstemning i app´en til at engarere dine fysiske deltagere. Hvor du binder deltagerne sammen med spørgsmål og afstemninger i samme pulje.